Jelgavas Ziņas

Kas jauns notiek Jelgavā? Lasi ātri un ērti arī mobilajās ierīcēs!

estateguru

Laiks un vārda dienas

Erlends, Rolanda, Rolands, Ronalds
18.Oct.2024
estateguru

Laiks un vārda dienas

Erlends, Rolanda, Rolands, Ronalds
18.Oct.2024
Pilsētā Ziņas

Smilšu skulptūras Pasta salā pieejamas visu vasaru

No otrdienas, 11. jūnija, Pasta salā Jelgavā apmeklētājiem būs iespēja baudīt smilšu skulptūru izstādi visas vasaras garumā. Smilšu mākslas darbi būs apskatāmi katru dienu no pulksten 10 līdz 19, izņemot 23. un 24. jūniju, kad izstāde būs pieejama no pulksten 12 līdz 17, informē Jelgavas valstspilsētas pašvaldība. Smilšu mākslas darbi par maksu apskatāmi no 11. jūnija līdz rudenim.

Apmeklējuma ierobežojumi festivāla organizācijas zonā

Līdz pirmdienas vakaram Pasta sala, tai skaitā pludmale, brīvdabas trenažieri un volejbola laukums, būs slēgti apmeklētājiem, jo šīs teritorijas atrodas festivāla organizācijas zonā.

Ieejas maksa un biļešu iegāde

Ieejas maksa smilšu skulptūru parkā ir noteikta – pieaugušajiem 3 eiro, skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar invaliditāti – 2 eiro. Biļetes iespējams iegādāties Pasta salā kasē pie ieejas smilšu skulptūru parkā.

Šī gada tēma: “Pasaules pasakas”

Festivālā piedalās 17 profesionāli tēlnieki, kas smiltīs iedzīvinājuši savu vēstījumu par šī gada tēmu – “Pasaules pasakas”. Izstāde piedāvās apmeklētājiem ceļojumu laikā un apkārt pasaulei, iegrimstot dažādu kultūru pasaku valstībā. Smilšu skulptūrās būs attēloti tādi tēli kā Nāriņa, Sniega karaliene, Ansītis un Grietiņa, Sprīdītis, turku mitoloģijas leģenda Šahmarana un Kotigoroško no ukraiņu pasakām. Šie un citi tēli atklās savus stāstus un pārdomas, pārsteidzot ar izcilo tehnisko izpildījumu.

Nobeigums

Apmeklējot Pasta salu šovasar, varēsiet izbaudīt ne tikai skaisto dabas vidi, bet arī unikālo smilšu mākslu, kas apvieno dažādu kultūru pasakas un leģendas vienuviet. Neaizmirstiet iegādāties biļetes un izbaudīt šo neparasto mākslas izstādi!

    Booking.com
    Booking.com