Jelgavas Ziņas

Kas jauns notiek Jelgavā? Lasi ātri un ērti arī mobilajās ierīcēs!

estateguru

Laiks un vārda dienas

Liāna, Lilija
30.Apr.2024
estateguru

Laiks un vārda dienas

Liāna, Lilija
30.Apr.2024
Ziņas

“Fitnesa Ziņas” piedāvā iespēju publikācijām

Jelgavas sporta organizācijām un citiem ar sportu saistītajiem pakalpojumu sniedzējiem tiek piedāvāta iespēja iesūtīt un publicēt aktuālitātes, paziņojumus, preses relīzes, piedāvājumus un kontaktinformāciju. Tā raksta portāls “Fitnesa Ziņas”.

Kas ir “Fitnesa Ziņas”?

“Fitnesa Ziņas” ir Jelgavā bāzēts emuārs aktīva dzīvesveida piekritējiem, kas darbojās jau kopš 2014. gada. Vietnē www.fitnesazinas.lv ir iespējams atrast daudz un dažādu informāciju par treniņiem mājas apstākļos vai ārpus mājas individuāli.  Tas īpaši noder, kamēr valstī noteiktie ierobežojumi neļauj apmeklēt sporta klubus un saņemt citus pakalpojumus klātienē. “Fitnesa Ziņas” apraksta arī dažādas idejas ēdienkartei, kas var palīdzēt sasniegt fitnesa mērķus, labi izskatīties un labāk justies. Tas ir īpaši svarīgi, kad esam palikuši mājās ar ierobežotām iespējām fiziskām aktivitātēm.

Publikācija presē palīdzēs uzņēmumam, projektam vai zīmolam sasniegt tik ļoti nepieciešamo auditoriju un arī uzlabos tā interneta vietnes pozīcijas meklētājos kā atgirezeniskā saite (angliski saukta par backlink). Atgriezenisko saišu pievienošana mājaslapai ir viens no svarīgākajiem faktoriem, lai tā tiktu optimizāta labai atrodamībai meklēšanas rīkos.

Iespēja informācijas telpai

Kopš tika slēgts portāls jelgavasvestnesis.lv, jelgavniekiem palika par vienu interneta vietni mazāk, kur uzzināt Jelgavā notiekošo sporta pasākumu jaunumus un citus ar sportu saistītos noteikumus. Tāpēc arī portāls “Fitnesa Ziņas” sācis publicēt informāciju par šādām aktualitātēm Jelgavā un Jelgavas novadā, lai sniegtu iespēju vieglāk un ātrāk atrast meklēto informāciju internetā.

Kā pieteikt publikāciju “Fitnesa Ziņas”?

Tiešsaistes vietne “Fitnesa Ziņas” Jelgavā aktuālo sporta informāciju piedāvā publicēt gan dažādām sporta organizācijām, piemērām, informāciju par dažādām plānotajam sporta spēlēm un to rezulātiem. Sporta spēļu rīkotāji ir aicināti šo informāciju iesūtīt, kas ir bez maksas. Savukārt sporta preču tirgotāji un ar sportu saistīto pakalpojumu sniedzēji var saņemt iespēju publicēt 300 vārdus garu vai garāku rakstu par saviem piedāvājumiem bez maksas. Portāla auditorija ir pamatā latviešu, tāpēc tiek prasīts iesūtīt reklāmas latviešu valodā, taču ziņu rakstus var iesūtīt arī citās valodās. Vairāk par piedāvājumu iespējams uzzināt apmeklējot lapu vai sazinoties, izmantojot vietnē atrodamo kontaktformu.

  • Ceļošana draugu pulkā – ko vērts ielāgot

    TravelTime.lv: Ceļošanai ir daudz veidu un iespēju. Kāds dod priekšroku pasaules iepazīšanai vienatnē, kāds – kopā ar mīļoto cilvēku, kāds – kopā ar ģimeni, bet kāds cits nespēj iedomāties, kā ceļot … Raksts: Ceļošana draugu pulkā – ko vērts ielāgot vispirms redzēts Travel Time.

  • Kāpēc ceļojums uz Itāliju ir lieliska ideja ziemas atvaļinājumam?

    TravelTime.lv: Itālija ir valsts, kas spēj aizraut un lutināt tās apmeklētājus gan vasarā, gan ziemā. Vasaras mēnešos tā sola brīnišķīgu atpūtu pie siltās jūras un dažādus piedzīvojumus dabā, bet ziemā aicina … Raksts: Kāpēc ceļojums uz Itāliju ir lieliska ideja ziemas atvaļinājumam? vispirms redzēts Travel Time.

  • 11 iemesli sagaidīt Jauno gadu Dubaijā

    TravelTime.lv: Kad vecais gads atkāpjas, lai atvērtu durvis jaunajam, Dubaija kļūst par vienu no visburvīgākajām vietām uz Zemes. Šī kosmopolītiskā metropole aizrauj ar savu grandiozo Jaungada svinību atmosfēru, kurā saplūst tradīcijas … Raksts: 11 iemesli sagaidīt Jauno gadu Dubaijā vispirms redzēts Travel Time.

  • Nepieciešamākā dārza tehnika māju īpašniekiem

    TravelTime.lv: Dārza tehnika ir būtiska, lai uzturētu un koptu mājas dārzu. Labi aprīkots dārzs rada prieku un labklājības sajūtu māju īpašniekiem. Šajā rakstā apskatīsim dažādas dārza tehnikas vienības un to funkcijas. … Raksts: Nepieciešamākā dārza tehnika māju īpašniekiem vispirms redzēts Travel Time.

  • Ceļojumu Bode piedāvā aizraujošus atvaļinājumus

    TravelTime.lv: Ceļojumu Bode ir aģentūra, kas piedāvā plašu ceļojumu klāstu atbilstoši dažādām klientu vajadzībām un vēlmēm. Aģentūra ir pazīstama kā pieredzējušu ceļojumu organizatoru komanda, kas palīdz atrast atbilstošāko ceļojumu katram klientam​​. “Ceļojumu … Raksts: Ceļojumu Bode piedāvā aizraujošus atvaļinājumus vispirms redzēts Travel Time.

Booking.com

LEAVE A RESPONSE

Booking.com